About Claire

Claire is ontwikkeld van uit de praktijk, gebaseerd op de LEAN principes!

Wij zijn heel goed in het optimaliseren van de werkprocessen. Dit doen we door nieuwe technologieën toe te passen en de processen te standaardiseren en automatiseren. Door hier transparantie, heldere meetpunten en gedeelde kennis aan toe te voegen minimaliseren we verspilling en voegen we meer waarde toe voor klanten en medewerkers.

Constant verbeteren! Increase Customer Value.

Claire is ontwikkeld binnen het autobedrijf vanuit de wens en noodzaak om constant te verbeteren. Om verspilling binnen de traditionele werk processen te minimaliseren en transparantie te optimaliseren. Om zodoende een betere prijs kwaliteit verhouding te kunnen leveren en daarmee de omzet te optimaliseren. Claire is ontwikkeld vanuit de praktijk, dat kan alleen met de beste mensen met enorm veel praktijk ervaring!

Claire team:

Antoine van den Eijnden

Technisch directeur

Antoine is reeds 40 jaar werkzaam in de automotive, van monteur tot netwerk specialist en implementatie deskundige. Je hoeft hem niets te vertellen, hij weet waar de valkuilen liggen.
Toch wil hij nog iedere dag leren, constant verbeteren!

Alex Visser

Commercieel directeur

Alex is geboren en getogen in het autobedrijf en kent alle disciplines van binnenuit. Na een korte carrière in Amerika en het 20 jaar succesvol runnen van Peugeot dealerbedrijven is hij zich gaan bekwamen als LEAN consultant en richt hij zich nu op het optimaliseren van processen binnen en buiten automotive.  

 

Chantal Visser - Werner

Licenties en contracten

Na een indrukwekkende carrière binnen de telecom is Chantal 17 jr geleden de Automotive in gerold. Bij het grootse handelshuis van Nederland heeft ze op directie niveau kennis opgedaan over de bedreigingen en kansen binnen de mobiliteitsbranche. Deze kennis sluit perfect aan bij wat we binnen Claire nastreven.

 

Dragomir Hirstov

Web Developer
Dragomir zijn passie is programmeren. Vanuit deze passie is hij constant aan het bijleren over de nieuwste ontwikkelingen en implementeert deze in Claire. Een welkome aanvulling voor ons team!

Joop Kiefte

Software and Solution Developer

Joop is met zijn brede programmeerkennis een toevoeging aan het team van Claire. Hij heeft veel kennis opgedaan in de IT business waardoor Joop iemand is die het technische om kan zetten in het gebruiksvriendelijke.


Nelien van Drie

Business Consultant

Nelien is de vraagbaak van Claire Automotive Support, vanuit haar praktijkervaring als service-adviseur en aftersales project manager adviseert zij onze klanten en partners.

 

Claire team Sarajevo:

Anes Hasicic

CEO /CTO Software developer

Dzanan Ganic

Software developer

 

Selected Partners 

De basis mindset van Claire is LEAN, dat betekend ook dat onze eigen organisatie zo optimaal en effectief mogelijk is ingericht. Geen overtolligheid en verspilling dus. Door gebruik te maken van een groot en professioneel netwerk realiseren wij wel een enorme slagkracht. Dit stelt ons in staat om onze klanten optimaal te bedienen tegen de beste prijs / kwaliteit verhouding. Maar ook om door te ontwikkelen en blijvend oplossingen te bieden voor de uitdagingen van de toekomst.

 

            

 

Contact

Support